7 d’abril de 2016

CUINA DE "6QCUINES" A MENORCA

 6Q Cuines ens envia les fotos d'una cuina que ha dissenyat i instal.lat en una vivenda de Menorca.
La cuina és del Programa Eilin 5004 T, amb les portes i calaixos fabricats amb DM lacat color blanc mate i amb un rebaix al cantell superior de portes i calaixos a mode de tirador.

Cuina en L: zona de cocció en una ala i zona de persianes sobre taulell en l'altra. Una illa central amb la zona d'aigües i rentat.
La cuina es distribueix en L, una illa central i una lineal de columnes. 
En una de les ales de la L hi ha la zona de cocció: dissenyada amb mobles baixos amb calaixos on guardar olles i paelles i - col.locats al centre - una placa d'inducció i una campana.
En l'altre ala de L trobem una zona amb mobles baixos amb calaixos de gran capacitat i amb 4 persianes d'acer inoxidable sobre taulell útils per a col.locar-hi ela petits electrodomèstics (torradora, cafetera, batedora, etc) i altres utensilis.
Davant, una lineal de columnes amb el forn i un combi d'acer inoxidable.
L'illa central alberga la zona d'aigües i rentat amb la pica i rentaplats per un costat, i calaixeres a l'altre costat. De l'illa surt una barra fabricada amb fusta que pivota 90º de manera que pot quedar per sobre l'illa o estesa a un costat, segons les necessitats.

Aquí també veiem la lineal de mobles columna a la esquerra, amb el forn i el combi.
La barra fabricada amb fusta pivota 90º

 6Q Cuines
c/ Carnissería, 32 - 07760 - Ciutadella de Menorca - Illes Balears 
T: 647 966 394
info@6qcuines.com - www.6qcuines.com